Ook dit weekend is er een weer een speciale gelegenheid om naar de Halve Maan te komen. Zeker voor iemand met ‘lekkere trek’ is het een mooie locatie om naar toe te gaan.

Iedere zaterdag en zondag is er in De Halve Maan onbeperkt spareribs te eten (zie de flyer). Voor de liefhebbers. Piri piri is de smaak van de maand.

Bovendien kunnen van 14 tot en met 22 oktober kinderen tot en met 8 jaar weer gratis smullen van een kindergerecht.

De Halve Maan is al vele tientallen jaren een begrip in Rijswijk en omstreken. Sinds 1976 wordt het Grand Café gerund door horecafamilie Ballemaker. Bezoekers komen graag naar de Halve Maan om iets te drinken, te eten of een partijtje te darten.

Sinds 2006 is De Halve Maan gevestigd in het Sir Winston Leisure Center. Een moderne locatie, maar nog steeds met het sfeervolle interieur van weleer. Er is een grote, gezellige bar, met zitjes eromheen, maar door de uitgekiende indeling is het eetgedeelte daarvan gescheiden. Antiek en curiosa, met de verhuizingen niet verloren gegaan, geven een extra element aan het interieur. De dartbanen zijn er nog, en er wordt nog steeds met plezier gedart.

Ook vele bedrijven in de omgeving weten hun weg naar De Halve Maan te vinden voor een lunch, borrel of diner. Regelmatig organiseren wij gezellige avonden met optredens en evenementen.

Voor meer informatie: kijk op: http://www.dehalvemaan.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!