Kan uw leven wat meer glans gebruiken? Heeft u moeite om positief in het leven te staan en tegenslag of verlies te overwinnen? Dan is de groepscursus Grip & Glans van Welzijn Rijswijk misschien wel wat voor u.

Soms is het goed de balans op te maken en te kijken hoe het beter of plezieriger kan. ‘Haal uit het leven wat erin zit’, is soms makkelijker gezegd dan gedaan. De cursus Grip & Glans is met name geschikt voor mensen die het interessant vinden om hun eigen leven onder de loep te nemen om te kijken waar het te verbeteren is. De cursus kan u helpen om beter in uw vel te komen zitten en zich minder eenzaam te voelen.

Lisette Elgershuizen en Lonneke Hofmeester zijn de docenten van deze training en zelf erg enthousiast over de bewezen positieve effecten van deze cursus. Tijdens de cursus gaat u met de cursusleiders en medecursisten met elkaar aan de slag. U krijgt tips en handvatten hoe u plezieriger kunt leven.

Er zijn 6 bijeenkomsten van 2 à 2,5 uur en er is na afloop nog een terugkombijeenkomst. Voor de cursus start, vindt er met iedere deelnemer een intakegesprek plaats. De cursus is niet bedoeld om problemen te bespreken: er wordt juist naar uw wensen en mogelijkheden gekeken. Uw inzet is bij deze cursus van groot belang!

Maandag 5 maart 2018 start een nieuwe cursus in Wijkcentrum Het Oude Raadhuis. Opgeven kan tot 15 februari 2018. Meer informatie of opgeven kan via 070-757 92 56 of mantelzorg@welzijn-rijswijk.nl.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!