Met de kinderen (vanaf 2+) in de herfstvakantie naar Peppa Pig-De Grote Plons in de Rijswijkse Schouwburg! Dat wordt een heus kinderfeestje in de Schouwburg. Waarom het een mooi kinderfeestje is lees je hieronder waarbij René Marquard in gesprek ging met Amber Schep van Van Hoorne Entertainment

Waarom moeten de kinderen van Rijswijk naar deze voorstelling?
“‘Peppa Pig – De Grote Plons’ is een vrolijke, energieke en interactieve familievoorstelling voor kinderen en hun (groot)ouders. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot één groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar. Na de voorstelling komt Peppa natuurlijk nog naar de foyer voor een foto en dikke knuffel.”

Waar gaat de voorstelling over?
“Peppa Pig gaat samen met haar vriendjes in De Rijswijkse Schouwburg een vrolijk en muzikaal avontuur tegemoet in de ‘De Grote Plons!’. Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden.”

Is het net zo’n groot succes als in Londen?
“‘Peppa Pig – De Grote Plons’ was inderdaad een groot succes in Londen. Dit succes heeft zich voortgezet in Nederland. Vorig theaterseizoen 2016-2017 wist ‘Peppa Pig – De Grote Plons’ bijna 50.000 bezoekers te trekken naar de Nederlandse theaters en ook de voortekenen voor deze reprise zijn heel goed.”

En je laarzen niet vergeten?
“Jazeker, want bij ‘Peppa Pig – De Grote Plons’ is het tijd voor volop spetterpret! Spring, zing en swing samen met Peppa en haar vriendjes in deze vrolijke familiemusical. Dus pak je laarzen aan en maak samen met Peppa een Grote Plons.”

Redactie: René Marquard

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!