Vanaf aanstaande woensdag 31 januari tot en met dinsdag 6 februari organiseert GroenLinks Rijswijk de Week van de Schone Lucht. “Want iedere Rijswijker heeft recht op gezonde lucht.”

GroenLinks roept op tot meer maatregelen voor gezonde lucht en heeft de komende week benoemd tot ‘Week van de Schone Lucht’. Hierin worden tal van acties en activiteiten georganiseerd. Op woensdag trapt GroenLinks af met een huis-aan-huisactie in RijswijkBuiten langs de Prinses Beatrixlaan; een van de hotspots in Rijswijk als het gaat om luchtverontreiniging. Op vrijdag, Warme Truiendag, trekken de GroenLinks kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart hun warmste trui aan om energieverspilling te lijf te gaan.

Zaterdag 3 februari is het campagnehuis van GroenLinks aan de Herenstraat 103 de hele dag open en kan iedereen binnen komen waaien met vragen over luchtkwaliteit, om fijnstof te meten of om een potje schone lucht te ‘kopen’. Op zondag organiseert GroenLinks om 14.00 uur een wandeling om te zien en te ruiken(?) wat van invloed is op de lucht die wij ademen. Fractievoorzitter Marieke Alberts sluit op dinsdagmiddag de Week van de Schone Lucht af met een inloopspreekuur van 14.00 tot 16.00 uur in het campagnehuis.

Voor meer informatie over de Week van de Schone Lucht, ga naar rijswijk.groenlinks.nl/schonelucht of kom langs in het campagnehuis van Groen Links Rijswijk aan de Herenstraat 103.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!