De politie onderzoekt een overval in uw buurt. De overval is gepleegd op vrijdag 5 februari 2016 tussen 21:50 uur en 22:00 uur in de omgeving van Bogaardplein ter hoogte van Albert Heijn XL te Rijswijk. Na het incident is (zijn) de verdachte(n) in de richting van Prinses Beatrixlaan gevlucht.

Signalement: 3 mannen in regenpakken en een mannelijke bestuurder van de groene Toyota Starlet.

 

Toedracht: 3 daders hebben een overval gepleegd op de Albert Heijn en zijn met de buit in een gereedstaande groene Toyota Starlet gestapt en weggereden richting Den Haag. Op dinsdag 17 februari 2016 is er een uitzending van Team West en daar worden beelden van de overval getoond.

Heeft u of één van uw huisgenoten:
• Rond het tijdstip van de overval een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
• Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
• Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
• Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?
Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze overval, neemt u dan direct contact op met de politie, nummer 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!