Doet uw zoon of dochter mee? Aanmelden voor een Ontdekkerscursus kan tot 6 maart. Er zijn al bijna 2 cursussen uitverkocht.

8 cursussen speciaal voor uw Ontdekker
Hoe mooi is het als een kind in de spotlights durft te stappen? Tijdens de cursus Theaterspelen voor je leven leren kinderen hoe je verschillende rollen aanneemt, hoe je een echt podiumbeest wordt en hoe je nog meer zelfvertrouwen krijgt.

Is uw Ontdekker ook een heerlijke spring in het veld? Altijd aan het bewegen op muziek? Dan is de cursus HipHop echt geweldig. Samen de tofste Hiphopmoves mixen met invloeden uit andere dansstijlen en lekker freestylen!

Er is nog maar 1 plekje vrij voor de cursus Design School Rijswijk. Gaat uw zoon of dochter creatief aan de slag met ontwerpen, maquettes bouwen en de school pimpen?

Zingen, bewegen en muziek maken op allerlei kleine instrumenten. Bij Kleutermuziek ontdekt uw kleuter de wereld van muziek. Super goed voor het ontwikkelen en uiten van de fantasie.

Alles staat in het teken van samen bewegen, leren, zingen en natuurlijk dansen. Komt u samen met uw Ontdekker naar de leerzame en speelse cursus Ouder & Peuterdans?

Meer zelfvertrouwen en een groter gevoel voor eigenwaarde. Met de cursus Taekwondo leer je voor jezelf opkomen, maar ook goed samenwerken. Echt iets voor stoere Ontdekkers.

Uw zoon of dochter is vast en zeker een echte acrobaat. Tijdens de cursus Circus leert iedereen jongleren, balanceren op koord en bal en heel veel acrobatiek. Samen maken we een mooie show!

De cursus Judo is al helemaal uitverkocht. Maar de cursus Taekwondo is natuurlijk net zo stoer!

Alle cursussen bestaan uit 6 lessen. De kosten per cursus zijn 15 euro. Uw Ontdekker aanmelden doet u voor dinsdag 6 maart 12.00.

AANMELDEN VOOR EEN ONTDEKKERSCURSUS!
Circus en Ouder & Peuterdans
Wat is het koud buiten he? Daarom is het nog belangrijker om niet stil te zitten in de vakantie. Ontdekkers van allerlei leeftijden gaan ook deze vakantie weer heerlijk actief aan de slag met leuke vakantieactiviteiten. Hier ziet u alvast wat foto´s van Circus en Ouder & Peuterdans. Wist u dat er voor deze cursussen ook nog een aantal plaatsjes vrij zijn?

Om je op te geven, ga naar: http://www.haaglandenbeweegt.nl/cursusaanbod/

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!