Restaurant Clooney op het Stadshuisplein in Zoetermeer heeft iedere zaterdag het event ‘Verrassing’. Dit is een bijzonder feest voor jongeren uit Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en omstreken. Het belooft zaterdagavond dan ook weer een waar spektakel te worden.

,,We hebben een wekelijks concept genaamd ‘Verrassing’’, legt initiatiefnemer Francis Asare uit. ,,Dit betekent dat er iedere zaterdagavond een spectaculair feest plaatsvindt in restaurant Clooney op het Stadhuisplein. Veel jongeren klagen dat er te weinig te doen is in de buurt. Samen met Dylano Ment Ruiter (DJ Gustra) hebben wij hier op ingespeeld, en zo is ‘Verrassing’ ontstaan. Een eclectic concept met verschillende muziek soorten als: House, Afro House, Urban, Top 40, Nederlandstalige muziek, deep house etc. We verrassen jongeren uit Zoetermeer en omliggende gemeenten als Leidschendam-Voorburg en Rijswijk met een topavond op een toplocatie als Clooney’’.

,,Gemiddeld zitten wij momenteel op 250 à 350 bezoekers per zaterdagavond’’, vervolgt Francis Asare. ,,Zo treden er bekende DJ’s en Artiesten (Nationaal en Internationaal) op. Zaterdag staan Badd Dimes en Jack & Lewis op het menu. Tevens koppelt ‘Verrassing’ wekelijks een ander soort thema aan het feest, zo is er iedere week een ander soort verrassing. Niemand weet dan ook hoe de avond eruit gaat zien. We beginnen zaterdagavond om 23:00 uur, dames hebben tot 24:00 uur gratis entree, en gaan door tot in de late uurtjes. Iedereen vanaf achttien jaar is welkom. Je kunt een lekker drankje drinken, naar muziek luisteren en dansen om optimaal te genieten van je zaterdagavond. Kortom, een gezellige feestje, jong en oud gezamenlijk met elkaar.

Foto VD. Francis Asare heeft er weer zin in zaterdagavond met de ‘Verrassing’

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!