Wethouder Marloes Borsboom is woensdag 14 juni aanwezig bij de BSV “Lekker Bezig! bij voetbalclub KRSV Vredenburch aan het Julialaantje 15b. Er zijn van 16.00 tot 19.00 uur gratis activiteiten voor kinderen, volwassenen en senioren.

Verschillende Rijswijkse verenigingen en organisaties hebben de handen ineen geslagen en samen het initiatief “Lekker Bezig!” opgezet.

Gedurende acht weken kunnen alle Rijswijkers gratis kennis komen maken met het aanbod. In het kader van de Nationale buitenspeeldag staan er springkussens op het terrein voor kinderen, is Circus Kabel aanwezig, zijn er sport en spellen en is er voor ieder kind limonade en wat lekkers.

Volwassenen kunnen deze dag gratis lasergamen in het Rijswijkse Bos.  Daarnaast is er ook een workshop cardio-tennis voor deze doelgroep. De senioren 55+ kunnen meedoen aan een dansworkshop, een beweegles of walking-football.  Altijd al Jeu de boules willen spelen?

U bent ook van harte welkom om een potje te klaverjassen en een gratis kopje koffie of thee te komen drinken.
Wilt u meer informatie over “Lekker Bezig!”, er staat ook een mini-markt waar u informatie kunt inwinnen over de activiteiten. Rijswijkers jong tot oud, tot a.s. woensdag 14 juni!

Deelnemende organisaties BSV: Trias, KRSV Vredenburch, Tennisvereniging Vredenburch, Combatzone Live en Sportief Advies.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!