Het Rijswijks College wil graag de mening weten van de inwoners van Rijswijk over Het Huis van de Stad, de plek waar ambtenaren en verschillende culturele instellingen in de toekomst hun intrek moeten nemen. Het Huis van de Stad is van en voor alle inwoners en ondernemers van Rijswijk.

Op dinsdag 27 juni gaan wij daarom graag met inwoners in gesprek over het Huis van de Stad tijdens een inloopavond in de Rijswijkse Schouwburg. Vooruitlopend op de bijeenkomst kunt u deelnemen aan een enquête

Onlangs stemde een ruime meerderheid van de gemeenteraad in met het voorstel om te komen tot een Definitief Ontwerp voor de realisatie van een Huis van de Stad aan de Generaal Spoorlaan. De komende periode, tot het einde van dit jaar, wordt gewerkt aan dat ontwerp.

De uitkomsten van de inloopavond en enquête worden verwerkt in een document en, vanwege de naderende zomervakantie, eind augustus bekend gemaakt. De uitkomsten maken later, waar mogelijk, onderdeel uit van het Definitief Ontwerp voor het Huis van de Stad.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!