Een swingende afsluiter van 2017: de Eindejaars Songference van The Originals. Op 28 december blikt de band op muzikale wijze terug op het afgelopen jaar in de Rijswijkse Schouwburg.

De band zet de meest opvallende gebeurtenissen uit het nieuws, de sport en de politiek ter plekke om in muziek. Natuurlijk komen uw persoonlijke hoogtepunten ook voorbij! The Originals spelen alles, maar dan ook echt álles. Op verzoek! Noem een artiest, een genre – of vraag direct je lievelingsliedje aan – en de vijf alleskunners zetten het onherroepelijk in. Met hun onovertroffen interactieve show verovert de band al jarenlang ieders muzikale hart op festivals, feesten en via de radio.

Aan de hand van anekdotes, korte gesprekken en muzikale dilemma’s bepaalt de zaal wat de band gaat spelen. Iedere voorstelling is dus nét even anders. Tel daar hun aanstekelijke enthousiasme, eigenzinnige humor, opvallende visuals, de nodige instrumentale acrobatiek en hun stralend roze pakken bij op en je bent verzekerd van 100% interactief muzikaal spektakel!

De Eindejaars Songference 2017 van The Originals is het meest muzikale en interactieve jaaroverzicht ooit. Dus laat u verrassen en maak samen met The Originals de soundtrack van het jaar!

Tickets en informatie via www.rijswijkseschouwburg.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!