Kinderen die in de voorjaarsvakantie niet zo veel te doen hebben, moeten echt naar het Julialaantje. Daar staat Don Bosco op 27/28 februari en 1 maart in het teken van Duizend-en-één-nacht, Ali Baba en Aladin.

Don Bosco Rijswijk zorgt in de vakantie drie dagen lang van 09.45 tot 15.15 uur voor veel sportieve, creatieve en actieve activiteiten voor diverse leeftijdscategorieën: 4-6 jaar, 7-8 jaar, 9-12 jaar en 13-16 jaar. De kleintjes gaan onder meer de strijd aan met de rovers van Ali Baba, op zoek naar de lamp van Aladin en is er een kamelenrace. De iets ouderen kinderen gaan onder meer koken en bakken, knutselen, in het bos spelletjes doen en nog veel meer.

Kinderen hoeven zich niet van te voren aan te melden. De kassa is tussen 09.15-09.45 uur geopend en voor 4 euro kunnen kinderen een kaartje kopen en de hele dag meedoen aan alle activiteiten. Neem wel een lunchpakketje en oude kleding mee!

Don Bosco organiseert de komende tijd nog veel meer cursussen en andersoortige activiteiten. Neem een kijkje op: www.donboscorijswijk.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!