Na Zoetermeer (Holland Outlet Mall), Leidschendam-Voorburg (Mall of the Netherlands) lijkt ook de nieuwe Megastores in Den Haag een geduchte concurrent te worden van Winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk. Meijer Realty Partners, de nieuwe eigenaar van de Megastores, gaat de Megastores voor veertig miljoen euro verbouwen.

Een nieuwe ingang met daarboven een woontoren van zeventig meter hoog, meer horeca, winkels, supermarkten en een extra parkeerterrein. De Megastores in Den Haag krijgt een behoorlijke metamorfose.

De Megastores worden in de toekomst opgedeeld in verschillende delen. Bij de nieuwe hoofdingang komt horeca, een kinderspeelparadijs, lasergamen, feestzalen, een bowlingbaan en misschien een casino. Vlakbij het nieuwe parkeerterrein komt een winkelcentrum voor de directe omgeving met bakkers, slagers en supermarkten.

In het middenstuk is ruimte voor de grotere winkels als Blokker, Xenos, drogisterijen en een fietsenhandel. Achterin de Megatores blijven de keukenzaken en meubelwinkels. Daar komt ook ruimte voor ondernemers met vernieuwende ideeën, zegt de manager van de Megastores, Albert Hoogland.

De verwachting is dat in het tweede kwartaal van dit jaar, kan worden begonnen met de werkzaamheden.

Bron: Omroep West

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!