De organisatie van de Strandwalmarkt geeft aan dat er geen plekje meer beschikbaar is. Het geeft nog eens aan hoeveel belangstelling er was voor een plaatsje op de Strandwalmarkt op zaterdag 9 september tijdens het Strandwalfestival.

Dit jaar hebben zich ruim 120 instanties aangemeld en daarmee is er geen plekje meer vrij tussen het Ruysdaelplein en de Burgemeester Elsen-laan. De laatste jaren is een plaatsje op deze markt steeds meer in trek. In 2014 waren er 55 instanties, 2015 75 en in 2016 stonden er 100 kraampjes op de Van Vredenburchweg die we elk jaar tijdelijk omtoveren tot Strandwalboulevard.

Dankzij de medewerking van Tennispark Welgelegen kunnen vele sportactiviteiten, het beschilderen van de lampionnen en het Shell Paviljoen waarin je autootjes in elkaar kunt knutselen op dit sportpark aan de Laan te Blo-tingh plaatsvinden. Het gaat weer een drukke, vrolijke, smakelijke en heel gezellige markt worden met alles wat Rijswijk sportief, cultureel, muzikaal, culinair, maatschappelijk over dierenwelzijn en ondernemend te bieden heeft.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!