In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart opent D66 Rijswijk een tijdelijke verkiezingshuiskamer waar geïnteresseerden met kandidaten van de partij kunnen praten en informatie kunnen krijgen. Aanstaande zaterdag 24 februari 12.00 uur zal D66 lijsttrekker Constantijn Dolmans de verkiezingshuiskamer in de Herenstraat 81 in gebruik nemen.

In de D66 verkiezingshuiskamer zijn Rijswijkers in elk geval elke zaterdag van harte welkom. Mensen kunnen een gesprek voeren met de kandidaten van D66 en informatie over de gemeenteraadsverkiezingen krijgen. Natuurlijk staat er ook een kopje koffie of thee klaar voor hen die met het koude weer even willen opwarmen van een rondgang over de Rijswijkse markt.

Er gaat veel goed in Rijswijk, maar het kan nog veel beter. D66 zet zich daar voluit voor in. Rijswijk moet meer gaan bruisen en gaan borrelen! Voor kwaliteit en vernieuwing op het gebied van woningen, zorg, duurzaamheid en onderwijs. Met kansen voor bedrijven en aandacht voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met ruimte voor ideeën van inwoners zelf. Die kunnen Rijswijkers vanzelfsprekend ook bij de kandidaten en leden van D66 kwijt in onze huiskamer.

Daarnaast gaan de Rijswijkse D66 leden en kandidaten opnieuw de wijken in zodat mensen ons ook daar kunnen vinden.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!