De leden van D66 Rijswijk hebben Constantijn Dolmans  opnieuw gekozen tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar.

De lijsttrekker van de Democraten vindt dat de gemeente het voortouw moet nemen met vernieuwing. Hij zal zich inzetten voor een actieve gemeente die experimenten initieert en ondersteunt, bijvoorbeeld in de zorg, voor het aantrekken van meer maakindustrie, maar ook rond culturele activiteiten.

Over Constantijn Dolmans, lijsttrekker D66 Rijswijk
Constantijn Dolmans (1967) is van jongs af aan politiek actief, vrijzinnig in hart en nieren: “Vanuit de waarden en normen die ik heb meegekregen en ontwikkeld, vind ik dat mensen verantwoordelijk zijn om hun eigen leven in te richten en aan de andere kant de samenleving de verantwoordelijkheid heeft mensen te helpen die het niet in hun eentje rooien. Dat mensen van elkaar verschillen en mógen verschillen. Dat radicale kansengelijkheid, ondanks verschillen in talenten, levensovertuiging en afkomst, de samenleving beter en rijker kan maken. Ook daarover gaat het in de lokale politiek. Vier jaar geleden begon voor mij het avontuur; zonder al te veel lokale ervaring optreden als lijsttrekker en daarna fractievoorzitter voor D66 in Rijswijk. Dat was niet altijd gemakkelijk, maar wel iedere dag belangrijk.”

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!