Het opvoeden van je eigen kinderen is voor veel mensen de mooiste baan die er is, maar misschien ook wel de lastigste. Er wordt van jou als ouder/verzorger zo veel gevraagd, dat je echt niet alles kan weten. Centrum voor Jeugd en Gezin Rijswijk onderkent dat en organiseert voor ouders/verzorgers met jonge kinderen diverse gratis cursussen.

Volgende week start CJG Rijswijk met de eerste cursus van 2018; ‘Peuters lief, maar lastig’. Peuters ontdekken zichzelf en krijgen een eigen willetje. Dat is goed, maar voor opvoeders niet altijd makkelijk. Wat doe je als je kind een driftbui heeft? Niet wilt eten? Of steeds uit bed komt?

Deze cursus is voor ouders/verzorgers van kinderen tussen 1,5 tot 3 jaar.
Cursusdatum: 16 januari 2018, van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie: CJG Rijswijk, P. van Vlietstraat 10 Rijswijk

De andere cursussen die het CJG op stapel heeft staan, zijn ‘Slaap kindje slaap’, voor kinderen die niet naar bed willen of er steeds uitkomen. Deze wordt gehouden op 6 februari. Een uitvoerigere cursus is die van ‘Hulp bij kleine ongelukken’. Daarin wordt geleerd wat te doen bij veelvoorkomende ongelukjes in huis, bloedneuzen, splinters en is er ook aandacht voor vergiftigingen, en nog veel meer.

Voor aanmelding en/of meer informatie, ga naar www.cjgrijswijk.nl of bel 070-2196846.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!