Het Buurtpreventie Team Steenvoorde-Noord vraagt zich af waarom Citytec de straatverlichting niet repareert . Navraag bij gemeente leerde hen dat er een reorganisatie aan de gang is bij Citytec.

Daarop postte de vertegenwoordiger van het Buurtpreventiteam op Facebook: ”Ik neem aan de gemeente Rijswijk genoeg betaalt voor onderhoud verlichting, jammer dat het allemaal te lang duurt.
Zo staan er hier in de wijk al diverse palen al sinds november 2017 uit. En tot overmaat van ramp zagen wij op onze ronde een grote storing in onze wijk. Vanaf de kerk tot aan de brug van de Steenvoorde school (dr Poelslaan) en zelfs dan recht om de hoek om richting de B.H. Heldtlaan zijn palen 201, en 203 t/m 206 en palen 210,212 en 216 defect. Dan deels de Ds. Heldringlaan tussen Poelslaan en Margrietsingel defect. Ook een deel van de B.H. Heldtlaan tussen Le Poolestraat en Dr. Poelslaan ook defect. Plein Talmalaan brandt zo zwak dat een waxine lichtje zelfs meer licht geeft. Wij hopen echt dat gemeente Rijswijk met Citytec om de tafel gaat zitten zodat er sneller reparaties uitgevoerd gaan worden want dit kan zo niet langer. Met name bij de Steenvoorde school waar al diverse malen brandstichting bij de container is geweest. Niemand kan iets zien wat daar uitgespookt wordt, het is daar aardedonker.”

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!