Basketbalvereniging Lokomotief verzorgt in de voorjaarsvakantie een gratis basketbal clinic voor meisjes en jongens van 8 t/m 12 jaar. Place to be op woensdag 28 februari 2018 van 16.15 tot 17.30 uur is de Van Zweedenzaal.

Lokomotief heeft al een grote en succesvolle jeugdafdeling maar wil de basketbalsport onder de jeugd verder promoten. In de voorjaarsvakantie kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar kennismaken met basketbal. Trainers van de club leren de kinderen de fundamentals van het basketbal; dribbelen, schieten, passen enz.

Wanneer: Woensdag 28 februari 2018 van 16.15 tot 17.30 uur
Waar: Van Zweedenzaal, Jacob van Offwegenlaan 40, Rijswijk
Extra info: Voor sportkleding wordt geadviseerd een korte broek, t-shirt en sportschoenen mee te nemen. En voor de dorst een bidon of flesje met water. Na afloop kunnen de basketballers douchen. Neem dus een handdoek mee.
Aanmelden: Meld je uiterlijk op dinsdag 27 februari aan via amkruijt@gmail.com of een WhatsApp naar tel. 06-83-984975. Graag aanmelden met de volgende gegevens: Basketbalclinic, naam, geboortejaar, naam school, naam ouder, emailadres en telefoonnummer.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!