De balies in het stadhuis aan het Bogaardplein zijn binnenkort extra open om de bezoekers zo snel mogelijk te kunnen helpen. De gemeente verwacht extra drukte, onder meer van mensen die een parkeervergunning willen aanvragen.

Het gaat om 22 en 29 december. De balies zijn dan geopend van 8.30 tot 21.00 uur. Ook het Klant Contact Center is dan de gehele dag bereikbaar via telefoonnummer 14 070. De balie Publieksvoorlichting en het Zorgloket zijn niet extra open.

Inwoners en ondernemers in Rijswijk die een parkeervergunning willen aanvragen, kunnen dat doen via www.rijswijk.nl/parkeren. Daar kunnen ze hun product kiezen en dan de aanwijzingen op het scherm volgen. Mensen die het lastig vinden om hun aanvraag digitaal in te dienen, kunnen hiervoor in het stadhuis terecht. Om lang wachten te voorkomen, is het handig om een afspraak te maken via telefoon 14 070 of www.rijswijk.nl/appoint. De gemeente voert op 1 januari 2017 een nieuw parkeersysteem in. Meer informatie daarover staat op www.rijswijk.nl/parkeren

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!