Het Attractiecentrum Zoetermeer is er voor de karter, maar ook voor de enthousiasteling die houdt van andere games zoals lasergamen.

,,Het Digitaal Dagblad is een mooi medium dat bij onze doelgroep past. Met vooral ook jonge mensen die er naar kijken,” zegt Wim van der Kooij jr, eigenaar van de Van der Kooy Vastgoed Groep. Op 15 december 2016 nam hij met dat bedrijf het failliete kartcentrum in de Wattstraat in Zoetermeer over om er weer wat moois van te gaan maken. ,,Ik wil daarom partnerships aangaan met partijen zoals het Zoetermeers Dagblad.”

Wat kunnen de mensen verwachten? ,,Iedereen kent ons wel vanuit het karten, maar naast het karten hebben we straks gezellige horeca en andere activiteiten, zoals lasergamen en nog vijf, zes andere games. Voor alle doelgroepen is er wat te doen. Van jong tot oud en van bedrijfsmatig tot kinderfeestjes. Er komt bij ons een gemêleerde doelgroep naar binnen.”

Wat gaan Wim en zijn team anders doen dan hun voorgangers? ,,Bij ons gaat alles kloppen en alles is netjes. We hebben nieuwe karts en we willen alles in topconditie hebben. We richten ons eerst op karten, lasergamen en horeca en als dat perfect geregeld is, dan volgen er andere vernieuwingen. Dit attractiecentrum staat ook midden in Zoetermeer als samenleving. Je zult ons ook vaker gaan zien, bijvoorbeeld bij buitenactiviteiten en door middel van sponsoring. Ja, dit is een prestigieus project. Ik heb er veel zin in.”

Foto: de 32-jarige Wim van der Kooij jr.

Bron: Zoetermeers Dagblad.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!