Allemaal willen we wegwijs worden en op de hoogte blijven van de digitale samenleving. De Bibliotheeek aan de Vliet en SeniorWeb bieden in samenwerking inspiratie, educatie en ondersteuning voor optimaal en veilig gebruik van de digitale wereld.

Het cursusaanbod voor de periode augustus tot en met december is verschenen. Door de kleine groepen van 6 of 10 cursisten is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en doet u veel digitale kennis op.

Voor mensen die in het bezit zijn van een Android-telefoon of tablet zijn er weer cursussen voor starters en gevorderden. Bezitters van een iPhone, iPad of een MacBook zijn van harte welkom op de cursussen (starters en gevorderden).

Nieuw Toegevoegd aan het aanbod van ‘Allemaal digitaal!’:

  • 1 keer per maand, op een vaste dag, een hulp- en informatiemiddag in de bibliotheken in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg. Hier kunt u ook terecht met vragen over uw e-reader.
  • Workshop ‘Lenen van e-books met uw e-reader’.
  • Internet en e-mail voor Android- en Apple-apparaten
  • Klik & Tik *. Online cursus die bestaat uit twee modules: wegwijs met de computer en wegwijs met het internet. * Gratis
  • Hoe werkt de digitale overheid? * In vier lessen leert u wat u allemaal kunt doen met uw DigiD. * Gratis

Op dinsdag 21 augustus (Leidschendam), vrijdag 25 augustus (Rijswijk) en dinsdag 29 augustus (Voorburg) beantwoorden docenten van 14.00 – 16.00 al uw vragen over de komende cursussen en workshops. De overzichtelijke folder ‘Allemaal digitaal!’ ligt nu voor u klaar in de bibliotheek. Het complete programma staat ook op www.bibliotheekaandevliet.nl/allemaaldigitaal. Via onze website kunt u ook uw toegangskaarten kopen. U betaalt dan met iDEAL.

Voor leden van de bibliotheek, ouderenbond, SeniorWeb en houders van een geldige Ooievaarspas is er een kortingstarief. Alle prijzen van de cursussen zijn inclusief het lesboek. De korting met de Ooievaarspas ( 50% op de niet-leden prijs) geldt alleen bij kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!