Volgende week woensdag 31 januari staat de Afghaanse keuken centraal bij de “Wereldkeuken” in wijkcentrum Stervoorde. Vanaf 17.45 uur kunt u voor het luttele bedrag van 5 euro genieten van een heerlijke maaltijd en de eetgewoonten uit Afghanistan.

‘De Wereldkeuken’ is een maandelijkse initiatief op iedere laatste woensdag van de maand. Op deze zogenaamde ‘open eettafel’ staan elke keer gerechten uit een ander thema/land centraal. Deze keer is dat Afghanistan. Ook maakt u kennis met nieuwe mensen. Dus ook als u het leuk vindt om nieuwe contacten op te doen, bent u van harte welkom. Aanmelden kan vanaf vandaag (24 januari) bij de receptie van Welzijn Rijswijk. U kunt ook bellen: 070 7579200.

De maaltijd wordt bereid door 6 personen die aan de door Welzijn Rijswijk georganiseerde kookworkshop hebben meegedaan. Als u ook een keer wilt deelnemen aan deze workshop, bel dan naar datzelfde nummer en vraag naar Lisette Elgershuizen of Nicole van der Spek. De workshop wordt in de week voor de open eettafel gehouden op een maandag- of dinsdagmiddag.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rijswijk? Gratis abonneren!